Ajánlatot kérek

Wap Mag mikroelemensekkel Ca,Mg 28- 16 benne van is B, Cu,MO, Zn

Wap Mag mikroelemensekkel Ca,Mg 28- 16 benne van is B, Cu,MO, Zn

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

Wap Mag mikroelemekkel - CaMg 28-16 B, Cu, Mo, Zn technológiával

Jellemzők:

WAP MAG nyomelemek és tartalmaz 28% kalcium (CaO) a teljes, 16% magnézium-oxid (MgO) összesen 0,1% bór (B), 0,1% rezet (Cu), 0,012% molibdén (Mo), 0,1% cink (Zn).

Vary oldhatósága előforduló formája makrotáplálék műtrágya elősegíti a szisztematikus kiadás a komponenseket a chip az egész vegetációs időszakban a növények.

  • Kalcium - biztosítja a növények jó gyökeresedését, kedvező feltételeket a többi tápanyag gyűjtésére, a növények nagyobb fokú egészségességét, a kalcium karbonát formáját, amely a talajt helyileg dehidifikálja.
  • Magnézium - a hatékony gyűjtésére és feldolgozására a nitrogén hozammal, magas cukortartalmú a gyökerek (és párhuzamosan csökken a nemkívánatos vegyületek - melasotworów), a nagy zsírtartalom vetőmagok hüvelyes növények és olajos magvak, megnövekedett egészségügyi a termés.
  • Bor - részt vesz az anyagcsere a szénhidrát és a protein, a klorofill szintézise és az asszimiláció a CO2 és az oktatás szövetek kreatív Apex növekedési szárak és gyökerek.
  • Cink - részt vesz az energia átalakulásában, a C, B, PP és a klorofill szintézisében, aktiválja a növekedésszabályzókat.
  • Réz - befolyásolja a szövetek fejlődését és anatómiai szerkezetét, a hüvelyes növények gyökér papillájának fejlődését, növeli a gombafertőzésekkel szembeni ellenállást.
  • Molibdén - részt vesz az anyagcsere a nitrogén és a foszfor, elősegíti a vas felszívódását elengedhetetlen nitrogénkötését a csomók.

Cél:

A WAP MAG műtrágya mikroelemekkel ásványi és szerves talajon alkalmazható, nagyon savas, savas és enyhén savas reakcióval a szántóföldeken és az állandó legelőkön lévő összes mezőgazdasági növényben. A magnézium magas tartalma miatt elsősorban alacsony és nagyon alacsony magnéziumtartalmú talajokon kell felhasználni.

Ajánlott továbbá a mikrotápanyaghiányos talajok, különösen a bór, a réz és a cink esetében.

Alkalmazási szabályok:

A szántóterületek téli növényei esetében a műtrágyát szántásra kell használni. A tavaszi vetőmagok esetében, vagy a téli szántásra, esetleg tavaszi szántásra is. Más esetekben ajánlott a műtrágyát a talajjal 15 cm-es mélységben összekeverni.

A gyepterületeken a műtrágyát az ezen területek megtermékenyítésének elvei szerint kell alkalmazni a tavaszi növényzet előtti vagy elején, valamint a kaszálás vagy a legeltetés után. A műtrágyát egyenletesen kell elosztani a mező teljes felszínén úgy, hogy kizárja a nem erre a célra szánt mezők és növények trágyázását. Ne használja az ajánlottnál nagyobb dózist.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Wap Mag mikroelemensekkel Ca,Mg 28- 16 benne van is B, Cu,MO, Zn termékre:Elküldöm