Ajánlatot kérek

Cégünkről

Ismerjen meg minket közelebbről

Cégünk, a C.H.J. Business Team Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, melynek keretében többek között szántóföldi és kertészeti szilárd műtrágya nagykereskedelmével foglalkozunk. Elsősorban a végfelhasználók által is már jól ismert minősített Lengyel gyártmányú (Polifoska, Siarkopol,Tarnogran) termékeket forgalmazzuk, de termékpalettánk között megtalálható a Phosagro műtrágyái is.

Cégünk megalapításakor a szakmai múltból építkező, de a jelen kor igényeit kielégítő, hosszú távon is megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél. Az elmúlt évek tapasztalata alapján hisszük, hogy sikerül céljainkat megvalósítani. Termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink számának folyamatos növekedése, illetve régi partnereink újabb és újabb megrendelései.

A C.H.J. Business Team Kft. stratégiai megközelítést alkalmaz a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban. A cég a fenntartható fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás stratégiáját dolgozza ki és hajtja végre, a cég vezetése által elfogadott mintamegoldás alapján.

A társadalmi, környezeti és gazdasági szempontok integrált megközelítésének célja a felelős üzleti magatartás kultúrájának fejlesztése. A C.H.J. Business Team Kft. a társadalmi rendszer aktív résztvevője. Cégünk olyan tevékenységet folytat, amelyek pozitívan befolyásolják a társadalmi és gazdasági fejlődést.

A fenntartható fejlődés stratégiai megközelítése tükrözi a gazdasági hatékonyság, az alkalmazottakkal és a környezettel szembeni felelősségvállalás, valamint a környezettel való kapcsolatok terén tett intézkedések integrált megközelítését.

800+ kamion évente
30.000 tonna éves kapacitás
< 5.5 millió euro(€) forgalom
250+ elégedett gazda