Ajánlatot kérek

Potafoska magnezium granulalt PK(CaMgS) 1 3-1 3-(1 1-4S) granulalt

Potafoska magnezium granulalt PK(CaMgS) 1 3-1 3-(1 1-4S) granulalt

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

Magnézium-fluorid - PK (CaMgS) 13-13- (13-4-22)

Jellemzők:

POTAFOSKA magnézium tartalmaz 13% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, 10,5% foszfor (P2O5) oldódik vízben, 13% -os kálium-(K2O) oldódik vízben, 13% kalcium (CaO) oldódik vízben, 4% magnézium (MgO) összesen, 22% kén (SO3) összesen.

Cél:

POTAFOSKA magnézium granuláljuk többkomponensű ásványi trágya, amely tápanyagokat formában könnyen felszívódó növények által. A műtrágya minden talajra alkalmas, függetlenül azok mechanikai összetételétől. A műtrágya tartalmaz ként a fehérjék előállításához. A műtrágya ajánlott a rossz talaj megtermékenyítéséhez, rendelkezésre álló magnéziummal és gyeptel. A tavaszi gabonákon, gyökérzöldségeken és gyepeken történő felhasználásra szánt műtrágya előmosása.

Alkalmazási szabályok:

POTAFOSKA magnézium przedsiewny egy tipikus műtrágya, kívánatos, hogy összekeverjük a talaj, hogy a mélysége 15 cm. Abban az esetben alkalmazza azt a gyep, a trágya vetendő kora tavasszal a tervezett adag foszfor az egész tenyészidőszak, figyelembe véve a foszfortartalom a talajban.

A MAGNESIUM granulált karfiol alkalmazása után ajánlott a nitrogénnel történő feltöltés.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Potafoska magnezium granulalt PK(CaMgS) 1 3-1 3-(1 1-4S) granulalt termékre:Elküldöm