Ajánlatot kérek

Polifoska Szilicium NPK 6-12-34 (10)

Polifoska Szilicium NPK 6-12-34 (10)

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NPK (MgS) 6 12 34- (10)

Termékleírás

Műtrágya, amelyeknek egységes világosszürke sötétszürke vagy világos rózsaszín granulátumok, szemcsés osztály 2 5 mm, legalább 90%. Bevont szemcsék, amelyek nem állandóan csomósodnak. Tömegsűrűség: 0,94 0,99 kg / dm3. További információk a polifoska.pl.

POLIFOSKA®, szilíciumot tartalmazó 6% nitrogént (N) az ammónium-formában, 12% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, amely könnyen felszívódik formájában diammónium-foszfátot és egy, beleértve a 10% oldódik vízben. A műtrágya tartalmaz 34% -os kálium-(K2O) oldódik vízben, formájában kálium-klorid, vagy kálium-sót és 10% kén-trioxid (SO3) oldódik vízben, a szulfát formájában. Szintén tartalmazza szükséges a növények abszorbeált 0,5% szilícium (Si), azaz számítva SiO2 - 1%. További információk a polifoska.pl.

Cél és felhasználás

POLIFOSKĘ® Silicon ajánlott minden növények: téli növények és tavasszal, az ipari üzemek és gumós növények, legelő és zöldségtermesztésben és gyümölcsösök. Javasoljuk, hogy egy nagyon rossz talaj és alacsony a kálium (elsősorban könnyű és közepes talaj) olyan körülmények között, alacsony szerves műtrágyázás és a potasolubne növények, mint a cukorrépa, burgonya, kukorica és az olajrepce.

A legnagyobb hatékonyság használatával nyerhető szilícium POLIFOSKĘ® vetés, összekeverjük a talaj, hogy a mélysége 10 20 cm. Ez a műtrágya is használható kora tavasszal, öntet téli növények. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal. További információk a polifoska.pl.

POLIFOSKĘ® szilícium közvetlenül hozzá lehet keverni a terjedését karbamid, ammónium-nitrát és a saletrzakiem, és bármikor a káliumsó. További információk a polifoska.pl.

Használat előnyei

Nitrogén az ammónium-forma nem mosott el a talaj nem növények által felvett, támogatja a letöltést a foszfor és korlátozza a túlzott bevitel kálium. Foszfor formájában ammónium-foszfát a leginkább felszívódó formája a komponens is jól feltöltött körülmények vízhiány a talajban. Használata szitálás tetején öltözködés vagy a kora tavaszi ammónium, nagy rendelkezésre foszfor, kálium, kén és szilícium POLIFOSKĄ® befolyásolja a jó gyökerező növények, azok helyes fejlődését a posztemergens időszakban növeli az ellenállást a növények, és használt vető növeli fagyállóság, szárazságtűrő, hatása a teljes virágzás és érés, és még minőségének javítása és hűséges, magas hozammal. Szilícium hozzáadása, az elem szükséges a növény, hozzájárulva a védelmi mechanizmusok elleni környezeti és így növeli az ellenállást a növények kártevők és betegségek, a hiány a víz, fény, sóstressz, valamint a fitotoxicitás nehézfémek, csökkentve azok tartalmát a növényekben. További információk a polifoska.pl.

Csomagolás és szállítás

POLIFOSKA® szilícium van csomagolva:

• 50 kg ± 1% polietilén zsákokban nyomtatott,

• 500 kg ± 1% -os vagy annál nagyobb rugalmas tartályokban, úgynevezett nagy zsákokban.

• További információk a polifoska.pl.

A műtrágyát kell szállítani a közlekedési eszközök, védi a terméket a víz, eső, közvetlen napfénytől és kár, hogy a csomagoláson. POLIFOSKA® szilícium nincs besorolva, azaz a. Ez nem számít veszélyes anyagnak megfelelően UN Orange Book és a nemzetközi szállítási kódexek pl RID (vasúti), ADR (közúti) és IMDG (tengeri). A közúti szállításra címzett vagy fuvarozó ható közvetlen utasítására a címzettnek, a felelősséget minőségének romlása műtrágya viseli a címzett vagy hordozót.

Tárolás

Polietilén zsákok nyomtatott, nettó tömegű - 50 kg, elrendezett 10 rétegbe. Rugalmas konténerek tömege meghaladja a 500 kg-ot lehet tárolni halom legfeljebb három rétegből, és a fenti 500 kg - a halom amely két rétegből áll. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. A műtrágya kell tárolni tiszta és száraz tároló épületek és védjék az időjárási körülményektől (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat. További információk a polifoska.pl.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. Műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony. További információk a polifoska.pl.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Polifoska Szilicium NPK 6-12-34 (10) termékre:Elküldöm