Ajánlatot kérek

POLIFOSKA 8 NPK (S) 8 24 24 (9)

POLIFOSKA 8 NPK (S) 8 24 24 (9)

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NPK (S) 8 24 24- (9)

Termékleírás

Műtrágya egyenletes világosszürke, sötétszürke vagy világosszürke granulátum, szemcseméret 2 5 mm, legalább 92%. Bevont szemcsék, amelyek nem állandóan csomósodnak. Tömegsűrűség: 0,9 1,0 kg / dm3. További információk a polifoska.pl.

POLIFOSKA® 8 tartalmaz 8% nitrogént (N) az ammónium-formában, 24% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, amely könnyen felszívódik formájában diammónium-foszfátot és egy, és a 21% oldódik vízben. A műtrágya tartalmaz 24% -os kálium-(K2O) oldódik vízben, formájában kálium-klorid vagy kálium-sót, és a 9% kén-trioxid (SO3) oldódik vízben, a szulfát formájában. További információk a polifoska.pl.

Cél és felhasználás

Ez a műtrágya minden növényhez használható: télen és tavaszi növényeknél, ipari növényeknél és gyökérzöldségeknél, gyepterületeken, zöldségtermesztésnél és gyümölcstermesztésnél. POLIFOSKĘ® 8 ajánlott használat talajra hasonló rengeteg foszfor és a kálium, fertilizációra normális körülmények között a szerves és különösen gabona, ahol a przyoruje szalma. További információk a polifoska.pl.

A legmagasabb hatékonyságot a POLIFOSKA® 8 használatával érjük el, a vetés előtt, a talajjal 10-20 cm mélységig keverjük. Ez a műtrágya kora tavasszal is használható, a téli ültetvények felső öltözéke. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal. A Polifoska® 8 közvetlenül összekeverhető karbamid, ammónium-nitrát és nitro-kréta elterjedése előtt, és bármikor káliumsóval. További információk a polifoska.pl.

Használat előnyei

A növények által felvett lassúbb ammónium-nitrogén határozza meg harmonikus növekedésüket és fejlődésüket, támogatja a foszforfelvételt és csökkenti a kálium túlzott felvételét. Foszfor formájában ammónium-foszfát a leginkább felszívódó formája a komponens is jól feltöltött körülmények vízhiány a talajban. Az ilyen kémiai összetétele 8 POLIFOSKI® okoz jó gyökerező növények, korrigálni a fejlődését kikelés időszakban növeli az ellenállást a növények és használt vető növeli a fagyállóság, szárazságtűrő, szintén befolyásolja a teljes virágzás és érés növények, sőt javítja a minőséget és lojális, magas hozam . További információk a polifoska.pl.

Csomagolás és szállítás

A POLIFOSKA® 8 csomagolása:

• 50 kg ± 1% polietilén zsákokban nyomtatott,

• 500 kg ± 1% -os vagy annál nagyobb rugalmas tartályokban, úgynevezett nagy zsákokban.

• További információk a polifoska.pl.

A műtrágyát szállítással kell szállítani, védeni kell a terméket vízzel, csapadékkal, közvetlen napsugárzással és a csomagolás károsodásával. POLIFOSKA® 8 nincs besorolva, azaz a. Ez nem számít veszélyes anyagnak megfelelően UN Orange Book és a nemzetközi szállítási kódexek pl. A RID (vasúti), ADR (közúti) és IMDG (tengeri). A közúti szállításra címzett vagy fuvarozó ható közvetlen utasítására a címzettnek, a felelősséget minőségének romlása műtrágya viseli a címzett vagy hordozót. További információk a polifoska.pl.

Tárolás

Polietilén zacskó nyomtatással, nettó 50 kg-os, legfeljebb 10 rétegben. Az 500 kg-ot meg nem haladó rugalmas tartályok legfeljebb 3 rétegben és 500 kg felett tárolhatók 2 rétegben. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. A műtrágya kell tárolni tiszta és száraz tároló épületek és védjék az időjárási körülményektől (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat. További információk a polifoska.pl.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. A műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony. További információk a polifoska.pl.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a POLIFOSKA 8 NPK (S) 8 24 24 (9) termékre:Elküldöm