Ajánlatot kérek

POLIFOSKA 6 NPK (S) 6 20 30 (7)

POLIFOSKA 6 NPK (S) 6 20 30 (7)

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NPK (S) 6 20 30- (7)

Termékleírás

Műtrágya egyenletes világosszürke, sötétszürke vagy világosszürke granulátum, szemcseméret 2 5 mm, legalább 92%. Bevont szemcsék, amelyek nem állandóan csomósodnak. Tömegsűrűség: 0,9 1,0 kg / dm3. További információk a polifoska.pl.

POLIFOSKA® 6 tartalmaz 6% nitrogén (N) az ammónium-formában, 20% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, amely könnyen felszívódik formájában diammónium-foszfátot és egy, és a 17% oldódik vízben. A műtrágya tartalmaz 30% -os kálium-(K2O) oldódik vízben, formájában kálium-klorid vagy kálium-sót, és a 7% kén-trioxid (SO3) oldódik vízben, a szulfát formájában. További információk a polifoska.pl.

Cél és felhasználás

Ez a műtrágya használata ajánlott minden növények: téli növények és a tavaszi, ipari növények, takarmány és gumós növények, legelő és zöldségtermesztésben és gyümölcsösök. 6 POLIFOSKĘ® ajánlott talajokon alacsony kálium, olyan körülmények között, alacsony szerves műtrágyázás és a potasolubne növények, mint például a cukorrépa, burgonya, kukorica és a repce, valamint a gabona takarítják be, amikor a szalmát. A legmagasabb hatékonyságot a POLIFOSKA® 6 használatával érjük el, a vetés előtt, a talajjal 10-20 cm mélységig keverjük. Ez a műtrágya kora tavasszal is használható, a téli ültetvények felső öltözéke. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal. POLIFOSKĘ® 6 közvetlenül hozzá lehet keverni a terjedését karbamid, ammónium-nitrát és a saletrzakiem, és bármikor a káliumsó. További információk a polifoska.pl.

Használat előnyei

Nitrogén az ammónium-forma nem mosott el a talaj nem növények által felvett, támogatja a letöltést a foszfor és korlátozza a túlzott bevitel kálium. Foszfor formájában ammónium-foszfát a leginkább felszívódó formája a komponens is jól feltöltött körülmények vízhiány a talajban. Ez a kémiai összetétel POLIFOSKI® 6 jót tesz gyökerező növények, korrigálni a arányos fejlődését kikelés időszakban növeli az ellenállást a növények és használt vető növeli ellenállásukat fagy, aszály ellenállás, szintén befolyásolja a teljes virágzás és érés, és még minőségének javítása és hűséges, magas hozam. További információk a polifoska.pl.

Csomagolás és szállítás

A POLIFOSKA® 6 csomagolása:

• 50 kg ± 1% polietilén zsákokban nyomtatott,

• 500 kg ± 1% -os vagy annál nagyobb rugalmas tartályokban, úgynevezett nagy zsákokban.

• További információk a polifoska.pl.

A műtrágyát szállítással kell szállítani, védeni kell a terméket vízzel, csapadékkal, közvetlen napsugárzással és a csomagolás károsodásával. További információk a polifoska.pl.

POLIFOSKA® 6 nincs besorolva, azaz a. Ez nem számít veszélyes anyagnak megfelelően UN Orange Book és a nemzetközi szállítási kódexek pl. A RID (vasúti), ADR (közúti) és IMDG (tengeri). A közúti szállításra címzett vagy fuvarozó ható közvetlen utasítására a címzettnek, a felelősséget minőségének romlása műtrágya viseli a címzett vagy hordozót. További információk a polifoska.pl.

Tárolás

Polietilén zacskó nyomtatással, nettó 50 kg-os, legfeljebb 10 rétegben. Az 500 kg-ot meg nem haladó rugalmas tartályok legfeljebb 3 rétegben és 500 kg felett tárolhatók 2 rétegben. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. A műtrágya kell tárolni tiszta és száraz tároló épületek és védjék az időjárási körülményektől (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat. További információk a polifoska.pl.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. A műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony. További információk a polifoska.pl.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a POLIFOSKA 6 NPK (S) 6 20 30 (7) termékre:Elküldöm