Ajánlatot kérek

Tarnogran R Boriummal NPK (Ca,Mg,S) 3-9-19-(5-3-21)+0,2B

Tarnogran R Boriummal NPK (Ca,Mg,S) 3-9-19-(5-3-21)+0,2B

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

Tarnogran R bórral - NPK (CaMgS) 3-9-19- (5-3-21) B-vel

Jellemzők:

TARNOGRAN R bórtartalmú 3% nitrogént (N) a teljes ammónium formává, 9% foszfor (P2O5) teljesen oldható ásványi savak, 5% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, 2,5% foszfor (P2O5 ) oldódik vízben, 19% -os kálium-(K2O) oldódik vízben, 5% kalcium (CaO) oldódik vízben, 3% vízoldható magnézium, 21% kén (SO3) oldódik vízben, és 0,2% bór (B) .

A kezdeti nitrogéndózis biztosítja a növény megfelelő kezdeti növekedését.

A műtrágyában lévő foszfor egyidejűleg gyors és lassú hatású.

Kálium formájában vízben könnyen oldódó kálium-só, kötve granulátumot magnézium-szulfáttal szárítjuk lassan szabadul fel belőle, így biztosítja a jó táplálkozás a növények későbbi fejlődési stádiumban.

A kalcium fontos növényi tápanyag, főleg olajos és hüvelyes.

A műtrágyában jelen lévő magnézium szulfát formájában könnyen hozzáférhető összetevő forrása minden növénynek.

A nagy mennyiségben jelen lévő kén szintén szulfát formájú, és növények számára rendelkezésre áll a teljes vegetációs időszakban.

A bór részt vesz a virágzás és vetés folyamatokban.

Cél:

TARNOGRAN R bór egy több-komponensű ásványi trágya szánt műtrágyázás repce, fehér mustár, káposzta és hüvelyesek, valamint a gumós növények azzal a kiegészítéssel, a szükséges dózis a nitrogén. A műtrágya kémiai összetétele és összetevőinek formája biztosítja a növények jó táplálását az egész vegetációs időszakban. A mezőgazdasági növények széles körében ajánlott, amely a foszfor és a kálium mellett ként, kalciumot és magnéziumot is igényel.

Alkalmazási szabályok:

A műtrágya lehet alkalmazni, hogy a talaj pH a semlegestől a savas, akár közvetlenül a talaj felületére (sugárzása) és sorokban, mint vagy a talajban.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Tarnogran R Boriummal NPK (Ca,Mg,S) 3-9-19-(5-3-21)+0,2B termékre:Elküldöm