Ajánlatot kérek

Tarnogran GABONA NPK(CaMgS) 4-15-20 (5-2-13) Cu, Mn, Zn

Tarnogran GABONA NPK(CaMgS) 4-15-20 (5-2-13) Cu, Mn, Zn

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NPK (CaMgS) 4-15-20- (5-2-13) Cu, Mn, Zn

Jellemzők:

TARNOGRAN a gabona tartalmaz 4% nitrogént (N) a teljes ammónium formává, 15% foszfor (P2O5) teljesen oldható ásványi savak, 12% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, 8% foszfor (P2O5) oldható vizet, 20% -os kálium (K2O) oldódik vízben, 5% kalcium (CaO) oldható vízben, 2% magnézium-oxid (MgO) a teljes, 13% kén (SO3) oldódik vízben, és a további, 0,1% rezet (Cu ), 0,1% mangán (Mn) és 0,1% cink (Zn).

A TARNOGRAN a gabonafélék számára a növényekben könnyen felszívódó vízben oldódó formák tápanyagait tartalmazza. Az alapvető előnyeit műtrágya, megfelelő arányban foszfor, hogy kálium- és a tartalmát a mikro-tápanyagok réz, mangán és cink.

A kezdeti nitrogén dózis biztosítja a helyes kezdeti növekedést.

A foszfor stimulálja a növényi gyökérrendszer megfelelő fejlődését.

A kálium szabályozza a növények vízgazdálkodását.

A gabonafélék megtermékenyítésében ajánlott mikrotápanyagok szerepe:

Réz - pozitívan befolyásolja a nitrogén átalakulását az üzemben, ez a katalizátor a fotoszintézishez.

Mangán - szabályozza és serkenti a növekedést, a folyamatban részt vevő a fotoszintézis, klorofill képződése, és a fehérjeszintézist.

Cink - növeli a nitrogén-megtermékenyítés hatékonyságát.

A műtrágya is tartalmaz egy másodlagos táplálék-makrotápanyagokat kalcium, magnézium és a kén, amelyek kedvezően befolyásolják a mérete és minősége a hozam.

Cél:

TARNOGRAN a gabona ajánlott elsősorban a termesztés téli és tavaszi gabona és gumós növények, kukorica, repce, és hüvelyeseket, és a gyep. Ez a műtrágya gazdagítja a talajt a növényi növekedéshez szükséges tápanyag-készlettel, minden fejlesztési fázisban. Ez tartalmazza komponenseket nitrogén, foszfor és a magnézium gyorsan és fokozatosan elengedjük a talaj körül a vegetációs időszakban, amely nagyon hatékony felhasználását növények.

Használható kevésbé és közepes talajon, savanyított és semleges talajon.

Alkalmazási szabályok:

A TARNOGRAN gabonaféléket a vetés előtt kell felhordani, a talajjal 10-15 cm-es mélységig keverni.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Tarnogran GABONA NPK(CaMgS) 4-15-20 (5-2-13) Cu, Mn, Zn termékre:Elküldöm