Ajánlatot kérek

Tarnogran 9 csökkent klor tartalommal NPK (Ca,Mg,S) 9-9-17-(5-2-9)

Tarnogran 9 csökkent klor tartalommal NPK (Ca,Mg,S) 9-9-17-(5-2-9)

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

Tarnogran 9 - NPK (CaMgS) 9-9-17- (5-2-19)

Jellemzők:

A műtrágya tartalmaz 9% nitrogént (N) teljesen formájában ammónium- és amid (beleértve az ammónium-formát - 3,3%, formájában amid -5,7%), 9% foszfor (P2O5) teljesen oldható ásványi savak, 5 % foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, 2,5% foszfor (P2O5) oldódik vízben, 17% -os kálium-(K2O) oldható vízben, 2% magnézium-oxid (MgO) oldódik vízben, 5% -os kalcium ( CaO) vízben oldható és 19% kén (SO3) vízben oldódik.

Csökkentett-klorid tartalmát és formáját a műtrágya karbamid-nitrogén hozzájárul a jó csírázás és egészséges burgonyagumók. A kombináció a szulfatált formában a kálium és magnézium, a műtrágya használjuk burgonya, ez előnyös, hogy a hozam és a minőség burgonyagumó.

Cél:

TARNOGRAN 9 egy speciális többkomponensű műtrágya tervezett megtermékenyítés burgonya, répa, kukorica, tavaszi kalászos, legelő és fák és cserjék.

Alkalmazási szabályok:

A műtrágya kell alkalmazni a tavaszi vetés alkalmazása előtt a termés (szántás, vágó, megrázó) oly módon, hogy összekeverjük a talaj, hogy a mélysége 10-15 cm. Célszerű műtrágya használata könnyű és közepes talajon, alacsony kálium és közepes foszfor.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Tarnogran 9 csökkent klor tartalommal NPK (Ca,Mg,S) 9-9-17-(5-2-9) termékre:Elküldöm