Ajánlatot kérek

Siarczan Amonu-Ammonium Sulfat AS 21 N(S) 21-(24) KRYSTALICZNY 1-2mm

Siarczan Amonu-Ammonium Sulfat AS 21 N(S) 21-(24) KRYSTALICZNY 1-2mm

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

N (S) 21- (24)

Gabonaosztály: típusától függően

Tömegsűrűség: 1,035 kg / dm3, makro: 1,025 kg / dm3

N (teljes nitrogén): 21%

N (ammónium-nitrogén): 21%

SO3 (S) (vízben oldható): 60% (24%)

Termékleírás

Kristályos műtrágya krémtől szürke-bézsig, nem tartósan összeillő.

Cél és felhasználás

Ammónium-szulfátot 21 rugó, mint a műtrágya lehet használni az összes növények: a téli és tavaszi gabonafélék, az ipari növények és gumós növények, füves területek és a zöldségtermesztésben és gyümölcsösök. Különösen ajánlott kora tavaszi trágyázás keresztesvirágúak növények (repce, karalábé, mustár, káposzta, karfiol, karalábé), hüvelyesek, burgonya, hagyma, póréhagyma, a fokhagyma és a torma.

Az AS 21 ammónium-szulfátot a vetés előtt vagy talajművelés előtt ajánlott használni a talajjal vagy a felső eserttel való keveréshez a várható esőzés előtt. Mivel a higroszkópossága az ammónium-szulfát AS 21 közvetlenül hozzá lehet keverni a terjedését az ammónium-nitrát Polidapem®, Polifoskami®, Polimagiem® S és káliumsó, feltéve, hogy a műtrágyák száraz.

Használat előnyei

Nitrogén az ammónium-forma nem mosott el a talaj nem növények által felvett, ez befolyásolja a jó gyökerező növények, javítja letöltés és a foszfor korlátozza a túlzott bevitelét a kálium. A műtrágya előnye a nitrogén és kénes növények forrásellátása. A vízben tökéletesen szulfátos kén-tartalom, a növényeket immunizálja és védi őket a tavaszi növényzet kezdetétől.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a talajban a kén legnagyobb és egyre gyakoribb hiánya kora tavasszal jelentkezik, miután a téli talajból kimosódott. Az ammónium-szulfát 21 jót tesz gyökerező növények, növeli a dinamikáját a növekedés, a fejlesztés korai szakaszában, valamint javítja az ellenállás, így határoz növekedés hozam és a minőség javítása.

Méretkategória (mm) Részleges frakció Tömegsűrűség (kg / dm3)

Az AS 21 ammónium-szulfátot választottuk

kristály tartalmú, 3,55 mm-nél nagyobb dimenzióknál 70% 1,035

Ammónium-szulfát AS 21 makró

kristály tartalmat a fenti méretekkel

kristálytartalom a méretek között

kristály tartalmat az alábbi méretekkel

4.0

1,0-4,0

1.0

max. 5%

min. 90%

max. 5% 1,025

Az AS 21 ammónium-szulfát 21% nitrogént (N) ammónium formában és 24% kénben (S) [60% -os kén-trioxid (SO3)) tartalmaz, vízben oldható, szulfát formában.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Siarczan Amonu-Ammonium Sulfat AS 21 N(S) 21-(24) KRYSTALICZNY 1-2mm termékre:Elküldöm