Ajánlatot kérek

SALETROSAN N(S) 26 (13) TARNÓW 

SALETROSAN N(S) 26 (13) TARNÓW 

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

N (S) szemcsés nitrogénműtrágya 26- (13)

Termékleírás:

Granulált műtrágya, egységes, barna-bézs színű granulátum. Ellenáll a csomósodásgátló szerekkel, amelyek nem állandóan felhalmozódnak. A granulátumok mérete 2-6 mm, legfeljebb 95 tömegszázalék műtrágya. Tömegsűrűség: 0,98 kg / dm3. A Saletrosan® 26 makro ammónium-nitrát és ammónium-szulfát keverékéből áll, kalcium és magnézium gazdag dolomitliszt hozzáadásával. A műtrágya 26% nitrogént (N) tartalmaz, köztük 19% ammóniumot és 7% nitrát formájában. 13% ként is tartalmaz (S) (32,5% a kén-trioxid (SO3) tekintetében), vízben oldható, szulfát formában.

Cél és felhasználás:

Ezt a műtrágyát tavasszal, téli ültetésre ajánljuk, különösen téli olajrepce és téli gabonafélék esetében. Korai tavaszi használatra ajánlott minden más növény esetében is: tavaszi gabonafélék, kukorica, ipari és gyökérzöldségek, valamint zöldségek és gyümölcstermesztés céljából. Saletrosan® 26 makro elengedhetetlen megtermékenyítés keresztesvirágúak növények (repce, réparepce, mustár, káposzta, karfiol, karalábé), hüvelyesek, burgonya, hagyma, póréhagyma, a fokhagyma és a torma. Nagyon hatásos a szerves talajokon, különösen a gyepeken. Ha a Saletrosan® 26 elővetített magot használja, akkor a legjobb, ha a talajjal alaposan összekeveredik, és a felsõ öltözetet leginkább a várható esõ elõtt alkalmazzák. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal. Mivel a higroszkópos Saletrosan® 26 makró lehet keverni közvetlenül megelőző terjedésének PODLIDAPEM®, POLIFOSKAMI®, POLIMAGIEM® S és káliumsó, feltéve, hogy a műtrágyák száraz.

Használat előnyei:

A műtrágya legfontosabb előnye a tavaszi nitrogén és kén használatának lehetősége. Nitrogén az ammónium-forma nem mosott el a talaj nem növények által felvett, ez befolyásolja a jó gyökerező növények, javítja letöltés és a foszfor korlátozza a túlzott bevitelét a kálium. A tartalom a gyors hatású, saletrzanej formái nitrogén felhasználása meggyorsítja a növényi növekedés röviddel az alkalmazás után a műtrágya, amely rugó felgyorsítja a növények regenerálása a tél után gyengült. A vízben tökéletesen szulfátos kén-tartalom, a növényeket immunizálja és védi őket a tavaszi növényzet kezdetétől. Ne felejtsük el, hogy a talaj legnagyobb kénhiánya kora tavasszal fordul elő, télen a talajtól való mosás után. Használata makró okoz 26 Saletrosanu® jó gyökerező növények, növeli a dinamikáját a növekedés, a fejlesztés korai szakaszában, valamint javítja az ellenállás, így határoz növekedés hozam és a minőség javítása.

 

A Saletrosan® 26 ajánlott adagja kg / ha *

Növény [A nitrogén-megtermékenyítés szükségessége

nagyon kicsi és kis közepes1

rozs, zab és egyéb szemek - kezdő adag - tavasz 120 150

repce - kezdő adag - tavasz 300 400

burgonya trágya2 - kezdő adag - tavasz 100 150

burgonya trágya nélkül - kezdő adag - tavasz 150 200

gabona kukorica - kezdő dózis - rugó 200 250

kukorica siló a trágyára - kezdő adag - tavasz 150 200

káposzta: fehér, piros, olasz, brüsszeli, hagyma3 - tavasz 300 400

gyepek - szerves talajok - kezdő adag - tavasz 120 150

* a Saletrosan® 26 ajánlott adagja nem terjed ki a műtrágya igényeire nitrogénnel, és a tavaszi kezdeti dózis a növények kénben való védelmére szolgál; 400 kg Saletrosan® 26-os dózisú nitrogén-megtermékenyítésre szánt talajon 104 kg nitrogént és 52 kg ként (S) viszünk be repcebe;

1 - ha problémák vannak a nitrogén megtermékenyítés szükségességének értékelésével, a közepes megtermékenyítési igényekhez hasonló dózisok ajánlottak;

2 - a trágya ajánlott adagja 25 t / ha burgonyára, a siló 35 t / ha kukorica esetében;

3 - elsősorban a kénforrásként használt kezdő dózis.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a SALETROSAN N(S) 26 (13) TARNÓW  termékre:Elküldöm