Ajánlatot kérek

POLIFOSKA TYTAN NPK 6 25 25

POLIFOSKA TYTAN NPK 6 25 25

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NPK (S) 6 25 25- (5) vas (Fe) 0,5 és cink (Zn) 0,05

Termékleírás

Granulált műtrágya, egyenletes, világosszürke, sötétszürke szemcsék, amelyek nem állandóan csomósodnak. Tömegsűrűség: 0,92 1,02 kg / dm3. További információk a polifoska.pl.

POLIFOSKA® TITÁN tartalmaz 6% nitrogén (N) az ammónium-formában, 25% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, amely könnyen felszívódik formájában diammónium-foszfátot és egy, beleértve a 18% oldódik vízben. A műtrágya tartalmaz 25% -os kálium-(K2O) oldódik vízben, formájában kálium-klorid, vagy kálium-só és 5% kén-trioxid (SO3) oldódik vízben, a szulfát formájában. POLIFOSKA® TITÁN is tartalmaz esszenciális növény mikro-tápanyagok, 0,5% vas (Fe) és 0,05% a cink (Zn), és számos különböző létfontosságú folyamatban aktiváló titán (Ti) formák emészthető. Nitrogén az ammónium-forma nem mosott el a talaj nem növények által felvett, támogatja a letöltést a foszfor és korlátozza a túlzott bevitel kálium. Foszfor formájában ammónium-foszfát a leginkább felszívódó formája a komponens is jól feltöltött körülmények vízhiány a talajban. A mikrotápanyagok hozzáadása növeli a növényi anyagcsere hatékonyságát és ennélfogva a vitalitásukat. Ez a kémiai összetétel teszi POLIFOSKI® TITANIUM jó gyökerező növények, és megfelelő fejlődését növényi rezisztencia és használt vető növeli terep növények és minőségének javítása a termés. További információk a polifoska.pl.

Cél és felhasználás

Ez a műtrágya minden növényhez alkalmazható: téli és tavaszi növények, ipari és gyökérzöldségek, gyepek, zöldségtermesztés és gyümölcstermesztés. A POLIFOSKA® TYTAN ajánlott olyan faanyagban és káliumban, ahol a szerves trágyázás feltételei hasonlóak. További információk a polifoska.pl.

A legmagasabb hatékonyságot a POLIFOSKA® TYTAN használatával érjük el, a vetés előtt, a talajjal 10-20 cm mélységig keverjük. Ez a műtrágya kora tavasszal is használható, a téli ültetvények felső öltözéke. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal. További információk a polifoska.pl.

A POLIFOSKA® TYTAN közvetlenül összekeverhető karbamid, ammónium-nitrát és nitro-kréta elterjedése előtt és bármikor káliumsóval. További információk a polifoska.pl.

Tárolás és szállítás

Polietilén zacskó nyomtatással, nettó 50 kg-os, legfeljebb 10 rétegben. Az 500 kg-ot meg nem haladó rugalmas tartályok legfeljebb 3 rétegben és 500 kg felett tárolhatók 2 rétegben. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. Több polifoska.pl.

A műtrágyát tiszta és száraz tároló épületekben kell tárolni és védeni kell az időjárási viszonyokkal (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat. További információk a polifoska.pl.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. A műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony. További információk a polifoska.pl.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a POLIFOSKA TYTAN NPK 6 25 25 termékre:Elküldöm