Ajánlatot kérek

POLIFOSKA PLUS  NPK (MgS) 5-10-20 (7:9)

POLIFOSKA PLUS  NPK (MgS) 5-10-20 (7:9)

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NPK (MgS) 5 10 20- (7 9)

Termékleírás

Granulált műtrágya, egyenletes szemcse világosszürke, sötétszürke vagy világosszürke, szemcseméret 2 5 mm, legalább 92%. Bevont szemcsék, amelyek nem állandóan csomósodnak. Tömegsűrűség: 0,9 1,0 kg / dm3.

POLIFOSKA® PLUS tartalmaz 5% nitrogén (N) az ammónium-formában, 10% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, amely könnyen felszívódik formájában diammónium-foszfátot és egy, és a 8% vízoldható. A műtrágya tartalmaz 20% -os kálium (K2O) oldódik vízben, formájában kálium-klorid vagy kálium-sót, a 7% magnézium-oxid (MgO) összesen karbonátot és 9% kén-trioxid (SO3) oldódik vízben, a szulfát formájában. További információk a polifoska.pl.

Cél és felhasználás

Ez a műtrágya lehet használni az összes növények: téli növények és a tavaszi különösen a hiány a trágya, a gazdaságban, az ipari növények és a kapásnövények, legelő és zöldségtermesztésben és gyümölcsösök. POLIFOSKĘ® PLUS ajánlott talajokon alacsony kálium és a magnézium, olyan körülmények között, alacsony szerves műtrágyázás és a kálium- és magnezolubne növények, mint a cukorrépa, burgonya, kukorica, hüvelyesek és olajrepce.

A legmagasabb hatékonyságot a POLIFOSKA® PLUS vetés előtti alkalmazásával érhetjük el, a talajjal 10-20 cm mélységig keverjük. Ez a műtrágya is használható kora tavasszal, öntet téli növények. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal.

A POLIFOSKA® PLUS közvetlenül összekeverhető karbamid, ammónium-nitrát és nitro-kréta elterjedése előtt és bármikor káliumsóval. További információk a polifoska.pl. 

Használat előnyei

Nitrogén az ammónium-forma nem mosott el a talaj nem növények által felvett, javított növényi gyökeresedés, hogy támogatja a letöltést a foszfor és korlátok túlzott bevitelét a kálium. Foszfor formájában ammónium-foszfát, mint a legjobb felszívódó formában, és az arány a kálium-foszfor-1: 2 az alapja a jó növényi gyökereztető és megfelelő fejlődését a növény kikelés utáni időszakban. A fiatal növények igen rosszul vesznek fel magnéziumot, ami nemcsak a fotoszintézis folyamatokhoz szükséges. Gyengén által felszámított őszén őszi búza mikro nagyban segíti 9% hozzáadásával a kén, amely szintén jótékony hatással van a növekedésre a növényi rezisztencia ellen télen és javítja a biológiai értéke a termés. További információk a polifoska.pl.

Csomagolás és szállítás

A POLIFOSKA® PLUS csomagolása:

• 50 kg ± 1% polietilén zsákokban nyomtatott,

• 500 kg ± 1% -os vagy annál nagyobb rugalmas tartályokban, úgynevezett nagy zsákokban.

• További információk a polifoska.pl.

A műtrágyát kell szállítani a közlekedési eszközök, védi a terméket a víz, eső, közvetlen napfénytől és kár, hogy a csomagoláson. POLIFOSKA® PLUS nincs besorolva, azaz a. Ez nem számít veszélyes anyagnak megfelelően UN Orange Book és a nemzetközi szállítási kódexek pl. A RID (vasúti), ADR (közúti) és IMDG (tengeri). A közúti szállításra címzett vagy fuvarozó ható közvetlen utasítására a címzettnek, a felelősséget minőségének romlása műtrágya viseli a címzett vagy hordozót. További információk a polifoska.pl. 

Tárolás

Polietilén zsákok nyomtatott, nettó tömegű - 50 kg, elrendezett 10 rétegbe. Rugalmas konténerek tömege meghaladja a 500 kg-ot lehet tárolni halom legfeljebb három rétegből, és a fenti 500 kg - a halom amely két rétegből áll. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. A műtrágya kell tárolni tiszta és száraz tároló épületek és védjék az időjárási körülményektől (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat. További információk a polifoska.pl.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. Műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony. További információk a polifoska.pl.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a POLIFOSKA PLUS  NPK (MgS) 5-10-20 (7:9) termékre:Elküldöm