Ajánlatot kérek

Polifoska Petroplon NPK (MgS) 5-10-30 (3-9)

Polifoska Petroplon NPK (MgS) 5-10-30 (3-9)

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NPK (MgS) 5 10 30- (3 9) bórral (B) 0,1

Termékleírás

Műtrágya egyenletes világosszürke, sötétszürke vagy világosszürke granulátum, szemcseméret 2 5 mm, legalább 92%. Bevont szemcsék, amelyek nem állandóan csomósodnak. Tömegsűrűség: 0,9 1,0 kg / dm3. További információk a polifoska.pl.

POLIFOSKA® PETROPLON tartalmaz 5% nitrogén (N) az ammónium-formában, 10% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, amely könnyen felszívódik formájában diammónium-foszfátot és egy, és a 8% vízoldható. A műtrágya tartalmaz 30% -os kálium-(K2O) oldódik vízben, formájában kálium-klorid vagy kálium-só, 3% magnézium-oxid (MgO) összesen karbonátot és 9% kén-trioxid (SO3) oldódik vízben, a szulfát formájában. Tartalmaz továbbá 0,1% bórt (B) is. További információk a polifoska.pl.

Cél és felhasználás

POLIFOSKĘ® PETROPLON javallott az első helyen az erőszak és a kukorica és a cukor, így növekedni trágya nélkül trágya. Szintén használható más gumós növények (burgonya, sárgarépa, kelkáposzta), hüvelyesek, a zöldségtermesztésben (beleértve hagyma, póréhagyma, káposzta és gyökérzöldségek) és gyümölcstermesztésben. A gabonafélék és a fű területén a szántóföldi és gyepterületeken történő termesztéshez korlátozott dózisban, legfeljebb 400 kg / ha. A POLIFOSKA® PETROPLON nagyon kicsi és rossz káliumra és bórra ajánlott. A legmagasabb hatékonyságot a POLIFOSKA® PETROPLON használatával érjük el, a vetés előtt, a talajjal 10-20 cm mélységig keverjük. A műtrágyát kora tavasszal is fel lehet használni, a téli ültetvényeket, például a repcemagot. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal. POLIFOSKĘ® PETROPLON közvetlenül hozzá lehet keverni a terjedését karbamid, ammónium-nitrát és a saletrzakiem, és bármikor a káliumsó. További információk a polifoska.pl.

Használat előnyei

Nitrogén ammónium forma nem veszik fel a növények, érintő egészséges növekedését és fejlődését, javítja letölthető és foszfor korlátozza a túlzott bevitel kálium. Foszfor formájában ammónium-foszfát a leginkább felszívódó formája a komponens is jól feltöltött körülmények vízhiány a talajban. Bór meghatározza a helyes fejlődését a növekedési kúp, az építési sejtfalak (növeli az ellenállást), szabályozza folyamatok a virágzás és a beporzás, magvakból és gyümölcsökből árukapcsolás, teljes körű fejlesztés a fülek, a kukoricacsöveket, hüvely, és a hüvelyben. Ez a kémiai összetétel teszi a jó gyökerező növények, a megfelelő a növény fejlődése posztemergens időszakban fokozott ellenállást a fagy, aszály ellenállás, hatással van a teljes virágzás és a megnövekedett hozama magas biológiai értékű. További információk a polifoska.pl.

Csomagolás és szállítás

A POLIFOSKA® PETROPLON csomagolva van:

• 50 kg ± 1% polietilén zsákokban nyomtatott,

• 500 kg ± 1% -os vagy annál nagyobb rugalmas tartályokban, úgynevezett nagy zsákokban.

• További információk a polifoska.pl.

A műtrágyát szállítással kell szállítani, védeni kell a terméket vízzel, csapadékkal, közvetlen napsugárzással és a csomagolás károsodásával. POLIFOSKA® PETROPLON nincs besorolva, azaz a. Ez nem számít veszélyes anyagnak megfelelően UN Orange Book és a nemzetközi szállítási kódexek pl. A RID (vasúti), ADR (közúti) és IMDG (tengeri). A közúti szállításra címzett vagy fuvarozó ható közvetlen utasítására a címzettnek, a felelősséget minőségének romlása műtrágya viseli a címzett vagy hordozót. További információk a polifoska.pl.

Tárolás

Polietilén zacskó nyomtatással, nettó 50 kg-os, legfeljebb 10 rétegben. Az 500 kg-ot meg nem haladó rugalmas tartályok legfeljebb 3 rétegben és 500 kg felett tárolhatók 2 rétegben. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. A műtrágya kell tárolni tiszta és száraz tároló épületek és védjék az időjárási körülményektől (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat. További információk a polifoska.pl.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. A műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony. További információk a polifoska.pl.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Polifoska Petroplon NPK (MgS) 5-10-30 (3-9) termékre:Elküldöm