Ajánlatot kérek

Polifoska M NPK (MgS) 5-16-24 (4-7)

Polifoska M NPK (MgS) 5-16-24 (4-7)

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NPK műtrágya (MgS) 5-16-24- (4-7)

Termékleírás

Műtrágya egyenletes világosszürke vagy sötétszürke granulátum, szemcseméret 2-5 mm, legalább 92%. Bevont szemcsék, amelyek nem állandóan csomósodnak. Tömegsűrűség: 0,95-1,05 kg / dm3.

POLIFOSKA® M tartalmaz 5% nitrogén (N) az ammónium-formában, 16% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, amely könnyen felszívódik formájában diammónium-foszfátot és egy, beleértve a 14% oldódik vízben. A műtrágya tartalmaz 24% -os kálium-(K2O) oldódik vízben, formájában kálium-klorid vagy kálium-só, 4% magnézium-oxid (MgO), a teljes formájában karbonátot és 7% kén-trioxid (SO3) oldódik vízben, a szulfát formájában.

Cél és felhasználás

Ez a műtrágya használata ajánlott minden növény: őszi és tavaszi gabona, hüvelyesek, ipari és gumós növények, legelő és zöldségtermesztésben és gyümölcsösök. POLIFOSKĘ® M ajánlott alkalmazni az első helyen talajokon alacsony magnézium és kálium - általában könnyű talajokon, ami alacsony szerves műtrágyázás és a magnézium és potasolubne növények, mint például a cukorrépa, burgonya, zab, kukorica, hüvelyesek és olajrepce. A legmagasabb hatékonyságot a POLIFOSKA® M használatával érjük el, a vetés előtt 10-20 cm mély talajjal keverjük össze. Ez a műtrágya kora tavasszal is használható, a téli ültetvények felső öltözéke. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal. POLIFOSKĘ® M közvetlenül hozzá lehet keverni a terjedését karbamid, ammónium-nitrát és a saletrzakiem / Salmagiem és bármikor a káliumsó.

Használat előnyei

Nitrogén ammónium forma nem veszik fel a növények, érintő egészséges növekedését és fejlődését, javítja letölthető és foszfor korlátozza a túlzott bevitel kálium. Foszfor formájában ammónium-foszfát a leginkább felszívódó formája a komponens is jól feltöltött körülmények vízhiány a talajban. A jól felszívódó magnézium magas tartalma ebben a műtrágyában kiterjed a növények alapvető magnézium-igényeire. Ez a kémiai összetétel POLIFOSKI® M befolyásolja a jó gyökerező növények, korrigálni a fejlődését kikelés időszakban növeli az ellenállást a növények és használt vető növeli ellenállásukat fagy, aszály ellenállás, szintén befolyásolja a teljes virágzás és érés, és még minőségének javítása és hű nagy hozam.

Csomagolás és szállítás

A POLIFOSKA® M csomagolva van:

• 50 kg ± 1% polietilén zsákokban nyomtatott,

• 500 kg ± 1% -os vagy annál nagyobb rugalmas tartályokban, úgynevezett nagy zsákokban.

A műtrágyát szállítással kell szállítani, védeni kell a terméket vízzel, csapadékkal, közvetlen napsugárzással és a csomagolás károsodásával. POLIFOSKA® M nincs besorolva, azaz a. Ez nem számít veszélyes anyagnak megfelelően UN Orange Book és a nemzetközi szállítási kódexek pl. A RID (vasúti), ADR (közúti) és IMDG (tengeri). A közúti szállításra címzett vagy fuvarozó ható közvetlen utasítására a címzettnek, a felelősséget minőségének romlása műtrágya viseli a címzett vagy hordozót.

Tárolás

Polietilén zacskó nyomtatással, nettó 50 kg-os, legfeljebb 10 rétegben. Az 500 kg-ot meg nem haladó rugalmas tartályok legfeljebb 3 rétegben és 500 kg felett tárolhatók 2 rétegben. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. A műtrágya kell tárolni tiszta és száraz tároló épületek és védjék az időjárási körülményektől (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. A műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony.

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Polifoska M NPK (MgS) 5-16-24 (4-7) termékre:Elküldöm