Ajánlatot kérek

NPK 8-20-30

NPK 8-20-30

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

FORMULA: NPK (S) 8-20-30 (5)

A TERMÉKRŐL

Egy tipikus vetés előtti és rendkívül hatékony NPK + S műtrágya, melyet nagy igényeket kielégítő intenzív növényekre terveztek.

Többkomponensű, granulált műtrágya foszfátból, mono- és diammóniumból, nagyon nagy tisztaságú és káliumsóval. Ez magában foglalja a ként is, szulfát formájában (5% SO3).

Minden Ultra 8 összetevő vízben nagyon jól oldódik, és könnyen elérhető a növények számára. Az ebből a műtrágyából származó ammónium-nitrogén, mint más tápanyagok, erősen szorbedezik, és így megóvják a talaj. E nitrogén-forma gyűjtése növeli a foszfor felvételét, ami jelentősen javítja a növény tápértékét.

Az arányok N, P és K műtrágya, hogy jogosultak legyenek a csoport a műtrágyák przedsiewnych, különösen az őszi búza, de a használata is termesztésére tavasszal is ad nagyon jó eredményeket. A képesség is lehetséges. Az Ultra 8 jelentősen javítja a növények gyökeresedését, lehetővé teszi a megfelelő fejlődést és növeli a fagyállóságot és az aszályrezisztenciát. Ennek köszönhetően jó virágzást, érlelést és kitűnő minőséget, valamint hűséges, magas hozamot kapunk.

Az összetevők kiváló összetétele, nagyon jó kémiai tulajdonságai és a kiváló minőségű granulátumok teszik az Ultra 8-at az egyik legkeresettebb és legeredményesebb műtrágyának a piacon.

ÖSSZETÉTEL műtrágya

Nitrogén (N) ammónium 8%

Foszfor (P2O5) semleges ammónium-citrátban és vízben oldható foszfor-pentoxid, beleértve:

  • Foszfor (P2O5) foszfor-pentoxid vízben oldható 20%
  • 19% Kálium (K2O) kálium-oxid, vízben oldható, vízben oldható 30%
  • Vízben oldódó kén (SO3) kén-trioxid 5%

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a NPK 8-20-30 termékre:Elküldöm