Ajánlatot kérek

NPK 10-26-26

NPK 10-26-26

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

ULTRA 10 NPK 10-26-26

KÉMIAI NÉV: többkomponensű műtrágya

FORMULA: NPK (S) 10-26-26 (4)

A TERMÉKRŐL

A leginkább koncentrált műtrágya NPK, páros aránya a kálium és a foszfor között.

Háromkomponensű műtrágya, amelynek nitrogén-, foszfor- és kálium-koncentrációja nagyon magas. Ez az elemek összesen 62% -át tartalmazza, beleértve az ammónium-nitrogén 10% -át. Az Ultra 10 ként is tartalmaz szulfát formájában (4% SO3).

A termék különleges tulajdonsága a tápanyagok vízben való egyedülálló oldhatósága. A foszfor itt jelen van a növény által közvetlenül fogyasztott formában. Ez garantálja a megtermékenyítés magas hatékonyságát és a tápanyagok elérhetőségét a legfeszültségesebb vegetációs időszakokban. Az ammónium-kation jelenléte elősegíti a foszfátionok jobb felvételét a műtrágya komponenseiből származó, valamint a talajban már jelen lévő növények által.

Az Ultra 10 nagyon jó fiziko-kémiai tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi széleskörű és univerzális használatát. Ajánlott minden növényfaj, különösen az alacsonyabb foszfortartalmú, káliumtartalmú talajban termesztett műtrágyázás előtti vetéshez. Nagyon jó eredménnyel érhető el a kukorica megtermékenyítése (a vetőmaggal egyidejűleg).

ÖSSZETÉTEL műtrágya

Nitrogén (N) ammónium 10%

Foszfor (P2O5) semleges ammónium-citrátban és vízben oldható foszfor-pentoxid, beleértve:

  • Foszfor (P2O5) foszfor-pentoxid oldható 26%
  • 24%

Kálium (K2O) kálium-oxid vízben oldható vízben 26%

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a NPK 10-26-26 termékre:Elküldöm