Ajánlatot kérek

Karbamid 46%

Karbamid 46%

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

A műtrágya formula: N 46

Gabonaosztály: granulátum 1-3 mm, legalább 90%

Tömegsűrűség: 0,70 - 0,78 kg / dm3

N (teljes nitrogén): 46%

Termékleírás

A nitrogén műtrágya vízben, alkoholokban és folyékony ammóniában könnyen oldódik. Fehér egyenletes granulátumok (szemcseméret 1-3 mm, legalább 90%), anti-caking agentekkel védve. A Mocznik.pl higroszkópos műtrágya. Tömegsűrűség: 0,70 - 0,78 kg / dm3. A karbamid az amid formában 46% nitrogént (N) tartalmaz, amely jól elnyeli a levél növényeket. Letöltése a gyökérzet lassabb, mivel a talajban karbamid bevételt enzimatikus hidrolízisével elérhető formában a növény ammónium-nitrát követett.

Cél és felhasználás

A Mocznik.pl egy nagyon univerzális műtrágya a levélzetek táplálására (levéltrágyázás), és mindenekelőtt a talajmegtermékenyítésre. Ezt fel lehet használni az összes növények, vetés és fejtrágyázás és levélzetének vizes oldatban olyan koncentrációban igazított követelményeinek dokarmianego fajok és a fejlesztési szakaszban a növény. Nagyon savas, erősen lúgos vagy frissen meszesített talajon alacsonyabb hatású.

A karbamidot nem lehet összekeverni más nitrogénműtrágyákkal. Mivel a higroszkóposság keverhető röviddel a terjedését Polidapem®, Polifoskami®, Polimagiem® S, kálium-só és az egyetlen nitrogén műtrágya - ammónium-szulfát.

Használat előnyei

Nitrogén karbamid növényeket kell szabadítani egyenletesen és ezért nincs felhalmozódása káros nitrátok, mint egy növény, valamint a felszín alatti. A talajból származó nitrogénveszteség kicsi. A hidrolízis után képződött ammónium forma befolyásolja a növények harmonikus növekedését és fejlődését, támogatja a foszforfelvételt és csökkenti a kálium túlzott felvételét. Ez a forma a nitrogén okozza jó gyökereztető és megfelelő a növény fejlődése posztemergens időszakban növeli ellenállásukat, és alapjaiban érinti a magas hozam és jó biológiai értéke. A karbamid garantálja a káros nitrátok biztonságos tartalmát a takarmányban, valamint a zöldségeket és a gyümölcsöket.

Csomagolás és szállítás

Mocznik.pl. csomagolva van:

• 50 kg ± 1% polietilén zsákokban nyomtatott,

• 500 kg ± 1% -os vagy annál nagyobb rugalmas tartályokban, úgynevezett nagy zsákokban.

A műtrágyát szállítással kell szállítani, védeni kell a terméket vízzel, csapadékkal, közvetlen napsugárzással és a csomagolás károsodásával. A karbamidot nem osztályozzák, azaz nem minősül veszélyes anyagnak az ENSZ narancssárga könyvével és a nemzetközi szállítási kódokkal, például a RID (vasút), az ADR (közúti szállítás) és az IMDG (tengeri szállítás) szerint.

A közúti szállításra címzett vagy fuvarozó ható közvetlen utasítására a címzettnek, a felelősséget minőségének romlása műtrágya viseli a címzett vagy hordozót.

Tárolás

Polietilén zacskó nyomtatott, nettó 50 kg-os, legfeljebb 10 rétegben. Az 500 kg-ot meg nem haladó rugalmas tartályok legfeljebb 3 rétegben és 500 kg felett tárolhatók 2 rétegben. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. A műtrágya kell tárolni tiszta és száraz tároló épületek és védjék az időjárási körülményektől (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. A műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony.

A karbamid oldat formájában lévő nitrogént táplálásra használják. A karbamid alacsony lángálló tulajdonságokkal rendelkezik az ammónium-nitráthoz vagy az RSM-hez képest. A levélzetes táplálkozás annál hatékonyabb, annál jobbak a növények az alapvető tápanyagokkal és egészségesek. A finom részecskék permetezését alacsony szigetelés, alacsonyabb hőmérséklet és jó talajnedvesség mellett végzik.

A levélzet táplálására az alábbiak vonatkoznak:

- karbamid, a táplált növényfajhoz elfogadható oldat koncentrációjában. Minden növényvédő szert a legkisebb ajánlott dózisban kell használni, ahol egy karbamid oldat egyidejűleg alkalmazható, mivel erőteljesebben együtt dolgoznak karbamidmal;

magnézium-szulfát, valamennyi növény permetezéséhez 5% -os oldatot (5 kg / 100 l folyadék) magnézium-szulfát-heptahidrátból vagy 3% -os magnézium-szulfát-monohidrát-oldatból;

- a mikroelemeket tartalmazó diszkomponálható folyékony műtrágyák.

Növénytrágyázás:

rozs, árpa és zab, búza, kukorica, gabona, borsó, bab, burgonya, trágya nélkül burgonya, cukorrépa, takarmányrépa, rétek és legelők

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a Karbamid 46% termékre:Elküldöm