Ajánlatot kérek

DAP 18:46 Polidap

DAP 18:46 Polidap

» Árajánlatot kérek erre a termékre «

NP (S) 18-46- (5)

Gabonaosztály: granulátum 2-5 mm, legalább 92%
Tömegsűrűség: 0,9-1,0 kg / dm3
N (teljes nitrogén): 18%
P2O5 (semleges ammónium-citrátban és vízben oldható): 46%

Termékleírás

Műtrágya egyenletes szürke granulátumokkal, szemcseméret 2-5 mm, legalább 92%. Bevont szemcsék, amelyek nem állandóan csomósodnak. Tömegsűrűség: 0,9-1,0 kg / dm3. Polidap® tartalmaz 18% nitrogén (N) az ammónium-formában és 46% foszfor (P2O5) oldható semleges ammónium-citrát és a víz, amely könnyen felszívódik formájában diammónium-foszfátot és egy, beleértve a 37% oldódik vízben. A Polidap® 5% kén (SO3) trioxidot tartalmaz, vízben oldható, szulfát formájában.

Cél és felhasználás

Ez a műtrágya minden növényhez alkalmazható: téli és tavaszi növények, ipari és gyökérzöldségek, gyepek, zöldségtermesztés és gyümölcstermesztés. A Polidap® ajánlott először a foszforos talajra. A legmagasabb hatékonyságot a Polidap ® használatával érjük el, a vetés előtt, a talajjal 10-20 cm mélységig keverjük. Ez a műtrágya kora tavasszal is használható, a téli ültetvények felső öltözéke. Az évelő növények megtermékenyítik tavasszal. A Polidap® közvetlenül összekeverhető karbamid, ammónium-nitrát és sótartalom / Salmag® felhordás előtt és bármikor káliumsóval.

Használat előnyei

Nitrogén ammónium formában nem növények által felvett befolyásolja a harmonikus növekedés és fejlődés és a jó gyökerező növények, támogatja a letöltés a foszfor és csökkenti a túlzott bevitel kálium. Foszfor formájában ammónium-foszfát a leginkább felszívódó formája a komponens is jól feltöltött körülmények vízhiány a talajban. A használata POLIDAPU® megnöveli az ellenállást a növények és csökkenti a hatását a túlzott adag nitrogén, beleértve a hatása a teljes virágzás és érés, és még minőségének javítása és a hű, magas hozammal.

Csomagolás és szállítás

A Polidap® csomagolása:

• 50 kg ± 1% polietilén zsákokban nyomtatott,

• 500 kg ± 1% -os vagy annál nagyobb rugalmas tartályokban, úgynevezett nagy zsákokban.

A műtrágyát szállítással kell szállítani, védeni kell a terméket vízzel, csapadékkal, közvetlen napsugárzással és a csomagolás károsodásával. A Polidap® nincs besorolva, azaz nem tekinthető veszélyes anyagnak az ENSZ Orange Book és a nemzetközi szállítási kódok, például a RID (vasút), az ADR (közúti szállítás) és az IMDG (tengeri szállítás) szerint. A közúti szállításra címzett vagy fuvarozó ható közvetlen utasítására a címzettnek, a felelősséget minőségének romlása műtrágya viseli a címzett vagy hordozót.

Tárolás

Polietilén zacskó nyomtatással, nettó 50 kg-os, legfeljebb 10 rétegben. Az 500 kg-ot meg nem haladó rugalmas tartályok legfeljebb 3 rétegben és 500 kg felett tárolhatók 2 rétegben. Raklapozó rakodási egységek a magassága 0,9 m vannak halmozva áll négy rétegben, a rakományegységek magassága 0,9-1,8 m halmazokban nem haladja meg a 3,6 m. A műtrágya kell tárolni tiszta és száraz tároló épületek és védjék az időjárási körülményektől (napsugárzás, csapadék). A szállítás, az újratöltés és a tárolás során kövesse az alkalmazandó szabályokat.

Óvintézkedések

Irritáció esetén bő vízzel mossuk le a bőrt és a szemet. Javasolt porvédő maszkot és védőszemüveget használni. Véletlen lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. A műtrágya nem mérgező, szagtalan, nem gyúlékony.

A Polidap® ajánlott

Téli és tavaszi gabonafélék, Repce, Borsó, bab, Burgonya, cukorrépa, takarmányrépa, Kukorica

Árajánlatkérés

A legjobb céget találta meg, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot a DAP 18:46 Polidap termékre:Elküldöm